Skicc Esküvői Tervezőfüzet – kipróbáltuk!

Megtörtént, eljegyeztek! Első felindulásból végignézted az összes esküvős filmet és átböngészted már a Pinterest minden esküvővel kapcsolatos szegletét. Miután megvetted mindegyik esküvői magazint, rájöttél, hogy fogalmad sincs, hol kezdd az esküvőtök szervezését.  Jobb esetben segítségedre van egy esküvőszervező, vagy egy tapasztalt barát, de akkor is szükséged van valamire, hogy átlásd az összes esküvői folyamatot. Az  Skicc Esküvői Tervezőfüzet pedig pont ebben fog segíteni neked.

Pár hete bukkantam rá a Skicc Esküvői Tervezőfüzetre, ami egy A5-ös méretű spirálos tervező és gyakorlatilag minden esküvővel kapcsolatos kérdésre választ ad, a bónusz pedig az, hogy mindezt magyarul teszi. Angol nyelven ugyanis rengeteg ehhez hasonló füzetet és naptárt lehet találni a piacon.

Egészen eddig ilyen jó minőségű és ennyi hasznos információval rendelkező tervezővel nem igazán lehetett itthon találkozni. Végre azonban nem kell órákat, vagy akár napokat azzal eltölteni, hogy saját magunknak elkészítsünk egy esküvői tervezőfüzetet, hanem készen megvehetjük.

A Skicc Esküvői Tervezőfüzet gyakorlatilag egy felturbózott naptár, különböző listákkal és megrendelőlapokkal. Itt a Fogadom oldalon már többször is olvashattátok, milyen fontos úgy kezdeni az esküvőszervezést, hogy meghatározzuk a költségvetést, és ezzel a kis füzettel nyomon követhetjük, hogy sikerül-e betartani az eredeti tervet. Emellett számos olyan dolog van, amire egyáltalán nem is gondolnánk, de ez a kis füzet ezekre az apró részletekre is. emlékeztetni fog.

Különösen tetszik az a rész benne, ahol láthatjuk az összes olyan teendőnket hónapokra lebontva, melyeket még az esküvő előtt el kell intéznünk. Ami engem illet, én listás ember vagyok, és biztosra veszem, hogy ezzel a szokásommal nem vagyok egyedül. Igazi felüdülést jelent számomra, amikor végre kipipálhatok egy elemet az aktuális listámon, később rátekintve pedig pontosan átlátom, hol tartok az adott folyamatban.

A Skicc Esküvői tervezőfüzet igazán felhasználóbarát, mert tulajdonképpen egy kapcsos mappa, így bármikor könnyen kiveheted belőle a lapokat, listákat és magaddal viheted őket pl. amikor a tortát rendelitek meg, vagy éppen a virágoshoz mentek, így biztosan nem marad ki semmilyen fontos részlet a megbeszélés alatt, hiszen ezeket a különféle listák egytől-egyig tartalmazzák.

Sok olyan tervezőfüzettel találkoztam már, amiben minden szükséges információ benne volt, ugyanakkor nem hagytak elég helyet a jegyzetelésre, így aztán alig lehetett bármit is lejegyezni benne. Ez a füzet ezt a problémát is kiküszöböli, bőven van hely mindenre, még akkor is, ha egy nagyobb, akár 200 fős esküvőt kell megszerveznetek.

Egyetlen apró szépséghibát említenék csak meg, ami nem csupán erre a füzetre vonatkozik, hanem úgy általában az összesre, ez pedig a fotózási lista, mely tartalmazza, hogy az esküvői fotósnak milyen képeket kell elkészítenie az esküvő során (menyasszony a testvéreivel, koccintás, helyszíni dekoráció).

Higgyétek el nekem, ha csak nem kezdő fotóst béreltetek fel, akkor ez a lista teljesen felesleges, mert egy hivatásos esküvői fotós, számos esküvővel a háta mögött már rutinosan fotózza a felsorolt eseményeket. Mindazonáltal, egyedi kéréseiteket érdemes a szerződéskötéskor ismertetni a fotóssal.

Mindent egybevetve, jó szívvel tudom ajánlani a Skicc Esküvői Tervezőfüzetet, minden olyan menyasszonynak, aki szervezetten, idegeskedés nélkül szeretne készülni élete egyik legszebb napjára.

A tervezőfüzetet megvásárolhatjátok: http://hasznosbolt.hu/

 

Skicc Esküvői Tervezőfüzet - kipróbáltuk!
  • Külső
    9
  • Felhasználóbarát
    10
  • Hasznos
    10
The Good
The Bad
9.710
Klaudia Demeter
Klaudia Demeter

ALAPÍTÓ, SZERKESZTŐ

DIVATŐRÜLT, CIPŐMÁNIÁS ESKÜVŐI FOTÓS, A FOGADOM ALAPÍTÓJA.