DEMETER KLAUDIA

ALAPÍTÓ, SZERKESZTŐ

6 éve vagyok hivatásos esküvői fotós, és ez alatt az idő alatt számos izgatott, ugyanakkor
teljesen kétségbeesett menyasszonnyal találkoztam. Az esküvő előtti információörvénybe keveredett arák nehezen látják át a Nagy Nap körüli temérdek tennivalót, és bár egy esküvőszervező hatalmas segítség lehet, mégis úgy gondolom, szükség van egy olyan oldalra, ahol minden kérdésükre választ találhatnak. Így született meg a Fogadom.com.

Az esküvők valahogy mindig is az életem részét képezték, kislány koromban én nem a szőke hercegről álmodtam, hanem azokról a gyönyörű, szép, fehér ruhákról. Sokáig úgy gondoltam ez az én sorsom, és majd valaha tervező lesz belőlem, de végül mégis a design és a fotózás mellett kötöttem ki.

Olyan vagyok, akit a reggeli madárcsicsergés, a napsütés vagy akár egy kis eső is boldoggá tud tenni. Szeretek emberekkel dolgozni, tervezgetni, inspirálódni. Állandóan mosolygok, de veszélyessé válok, ha nem iszom meg a napi kávéadagomat, így a kávézók környékén könnyen a nyomomra bukkanhatsz, ahol egy nagy bögre latte macchiato mellett az Ipademen a Pinterestet bújom és ötletek után kutatok.

NÉMETH ZSÓFIA

TÁRS-ALAPÍTÓ, SZERKESZTŐ

Több mint 4 éve dolgozom végzett pszichológusként, jelenleg 3 óvodában igyekszem az aprónép korántsem mindig apró-cseprő problémáinak megoldásában segédkezni. Nagyon szeretek emberekkel foglalkozni, minden új találkozás egyben új tapasztalás is, ami sokat hozzátesz, ahhoz, aki vagyok. Számos alkalommal kellett kilépnem a komfortzónámból, hogy a megoldásokat megtaláljam, ez a honlap-projekt az egyik legújabb kísérletem.

Egy ideig hadilábon álltam az esküvőkkel, nem értettem mire fel ez a sok cécó, szervezkedés, idegeskedés, aztán volt szerencsém részt venni néhány igazán jól sikerült esküvőn, ahol a saját bőrömön tapasztaltam meg az esküvők varázsát, és hogy minden pénzt és fáradtságot megér az a koncentrált szeretetbuborék és örömünnep, ami általa teremtődik, majd körbeveszi az ifjú párt és a násznépet. Miért ne lehetne hát a segítő szakmát összekötni valami varázslatossal? Az esküvőszervezés borzasztóan sok stresszel jár, és mint tudjuk a stressz hosszútávon megbetegítő, már pedig a menyasszony nem lehet lestrapált, hiszen élete nagy napján kijár neki, hogy királynőhöz méltóan tündököljön. Igyekszünk hát megkönnyíteni ezt az időszakot, hogy ne kelljen ide-oda kapni, csupán csak a fogadom.com-ra kattintani, ahol rengeteg hasznos információ fellelhető.

Amikor épp nem az oldalunkon garázdálkodom, akkor nagy valószínűséggel egy regény felett kuporgok, vagy a Múzeum körúti könyvesboltok körül őgyelgek újabb csemegék után kutatva, esetleg könyvajánlót fogalmazok az anariareading.blogspot.hu-n vagy az ekultura oldalán, esetleg a cikkünket szerkesztem a Képmás magazinba, de lehet, hogy épp valami filmsorozaton függök és az agyam mindig, de mindig pörög.