Esküvő karácsony havában – Betti és Ricsi

Amikor elbúcsúztatjuk a nyarat, s aztán az őszt is, akkor bizony kicsit mufurc ábrázattal köszöntjük a telet, s talán csak a közeledő karácsony meghittsége, a forraltborozós esték, és a sülő bejglik illata tud minket egy kicsit jobb hangulatba hozni, és az ünnep közeledtével az egymás iránti szeretet érzése is felerősödik bennünk. Úgy tűnik, egyre több pár választja ezt a mágikus és varázslatos időszakot arra, hogy összekösse egymással az életét. Ezúttal ismét egy téli esküvő képeivel szeretnénk elvarázsolni benneteket, az ifjú pár Betti és Ricsi, na és persze a kiváló fotográfusuk Angyal Ádám tolmácsolásában. A ti szívetek is garantáltan olvadásnak indul majd.

Hogyan ismerkedtetek meg?

Debrecenben találkoztunk az egyetemen. Habár szaktársak voltunk, kb. 1,5 évig nem is ismertük egymást.

Hogyan zajlott a lánykérés?

A lánykérés Portugáliában történt 2017 júniusában. Nyaralni mentünk oda a barátainkkal. Ők sem sejtettek semmit. A pontos helyszín Cabo da Roca az európai szárazföld legnyugatibb pontja, ahová naplementét mentünk nézni.

Milyen esküvőt terveztetek? Mi volt a legfőbb szempont számotokra az esküvőszervezésben? Fogadtatok-e fel esküvőszervezőt?

Közepes méretű esküvőt terveztünk Püspökladányban, a családdal és közeli barátokkal (80 fő). Fontos volt, hogy mindent egy helyen tudjunk intézni, így egy éttermet választottunk. Esküvőszervezőt nem fogadtunk fel, de az étteremvezető nagyon sok mindenben segített nekünk, sok szolgáltatót ajánlott, akikkel szívesen dolgozik együtt. Nem tipikus falusi lakodalmat szerettünk volna, hanem kicsit modernebbet. Közelebb áll a szívünkhöz a Ceremóniamester és a Dj.  A téli esküvő elképzelés a szervezés közben napról napra egyre jobb ötletnek tűnt. Mindig eszünkbe jutott valami új. Téli dekoráció, hópelyhes torta, világító léggömbök.

Hogy éltétek meg a nagy napot?  Milyennek éltétek meg a saját esküvőtöket? Olyan volt amilyennek elképzeltétek?

Nagyon szuper nap volt. Minden úgy sikerült, ahogy elterveztük, szerencsére nem izgultunk túlságosan és élveztük a bulit. Sokan mondják, hogy a saját esküvőnk nem az életünk bulija, de nekünk az volt. A nyitótánc után minden izgalmunk elszállt, sodródtunk az eseményekkel és élveztük az esküvőnket.

Milyen dekorációt terveztetek? Honnan inspirálódtatok?

Téli dekorációt képzeltünk el, ha már a dátumot december 2.-ára tűztük ki. Nem szerettünk volna virágokat, mert az annyira nem télies. Annyit tudtunk, hogy virág helyett tobozokat szeretnénk, és a színek fehér és ezüst legyenek. A dekorosunk Bácsiné Ildikó volt, akivel egy kiállításán találkoztunk. Megmutatta nekünk az egyik termet, amit csinált és egyből beleszerettünk. Mindent úgy valósított meg, ahogy megbeszéltük.

A nagy nap a fotós szemszögéből

Bettit és Ricsit már több éve ismerem. Nagyon örültem, amikor nyáron elmondták, hogy összeházasodnak, annak pedig még jobban, amikor azt mondták, hogy téli esküvőt szeretnének. Azért örültem neki nagyon, mert még nem volt alkalmam téli esküvőt fotózni. A nyári esküvők után a téli esküvőfotózás, örömfotózás és egyben kihívás is. Kihívás, mivel a téli esküvő havas környezetben az igazi, hóban pedig a világos menyasszonyi ruha beleolvad a környezetbe és nem emeli ki a menyasszonyt. Anno láttam olyan képeket, ahol karácsonyfának öltöztették a modelleket. Mindig is szerettem volna hasonló képeket csinálni, de egy ruha kevés egy fotósorozathoz. Ekkor ugrott be a Lány és a farkas című film, amiben a bordó köpeny kiemeli a főszereplőt a havas tájból. Szerencsére Ricsi és Betti rábólintottak az ötletre, sőt tetszett is nekik, és megvarratták, megcsinálták a fotózáshoz szükséges kellékeket. Szóval ezúton is köszönöm nekik, hogy ennyire bevállalósak voltak, a nagy hideg ellenére is, mert egy öltönyben és menyasszonyi ruhában egy sok órás fotózás megviseli a szervezetet és keményen próbára teszi az állóképességet is. De nagyon jól tűrték, a mínusz fokok ellenére, és több óra elteltével is tudtak mosolyogni és vidámak maradni. A legtöbb pár szerintem fél-egy óra elteltével feladta volna, ezért nagyon nagy részben az Ő érdemük, hogy így sikerültek a fotók.Szolgáltatók

Fotós: Angyal Ádám   500px.com/angyaladam
Videós/Cinematográfus
: bpm-media.hu, Márton Attila,
Fodrász: Tóth-Binder Csilla
Sminkes
: Keserűné Baranyai Rita
Körmös: Dalmi Mónika
Menyasszonyi ruha:
Pere Ági
Átöltözős ruhák
: Pere Ági
Dekoros
: Bácsiné Ildikó (Dekor Világ)
Helyszín
: Melody Restaurant
Zene (Dj)
: Kirzsa Imre
Ceremóniamester
: Hamerli Tibor
Tánc
: Miami tánciskola, Igar Tibor
Meghívók
: Saját készítésű
Torta: Mogyorósi Ádám
Selfie: SelfieMe – A fotógép

MÉG TÉLI ESKÜVŐ:

Egy téli esküvő margójára – Reni és Jani

 

 

Németh Zsófia
Németh Zsófia

ALAPÍTÓ, SZERKESZTŐ

PSZICHOLÓGUS, KÖNYVMÁNIÁS, CSOKIEVŐ SZÖVEGBUBUS