Egy téli esküvő margójára – Reni és Jani

A fogcsikorgató mínuszokban, vagy éppen a mostani jeges, latyakos téli időjárásban valahogy nem gondolunk arra, hogy a tél milyen megkapó és varázslatos is tud lenni. A karácsony már rég elillant, vele együtt pedig a melegség és a szeretet érzése is csökken a szívekben ez iránt az évszak iránt, így egyre csak sürgetjük, mikor lesz már vége? Napfényt, meleget, változást szeretnénk. Ám sok ember számára a tél, a hófödte mezők és hegycsúcsok, az ablakon a jégvirág kacskaringós indája mind-mind varázslat. Éppen ezért úgy döntenek, hogy egy téli esküvő keretében a hidegtől rózsásra fújt orcával, hópelyhek és két forralt bor között mondják ki a boldogító igent.

Reni és Jani boldogságtól sugárzó képeit látva elönt minket a kíváncsiság érzése, vajon milyen is lehet egy téli esküvő? Már nem a labdarózsák és fréziák tavasz-nyári illatárja lebeg a szemünk előtt, hanem jégcsapokat, kristályokat, képzelünk egy bálterembe, fogadóba, téli kastélyba, ropogós kandallóval, finom házi pálinkával és kivirult arcokat boldog nevetéssel.

Élményeiket a menyasszony tolmácsolásában adjuk közre.

A nagy találkozás
Munka keretén belül voltunk egy két napos iskolázáson, ahol egy átbeszélgetett nap után figyeltünk fel egymásra 🙂 Aztán randi, randi, randi…. és végül házasság lett a vége 🙂

Miért döntöttetek a téli esküvő mellett?
Ezt sokan kérdezték tőlünk. Egyszerűen nem is volt kérdéses hogy mikorra tűzzük ki a ,,Nagy napot“. A tél egyszerűen egy varázslatos évszak, gyönyörű a természet, a havazás. Talán nincs is ennél szebb. Egy Téli esküvőben annyi lehetőség rejlik, hogy sokan nem is gondolnák: a dekoráció, a táj, vagy a vendégfogadó forralt bor és puncs a templomnál, amit máskor nem lehet.

Talán mi azért választottuk a December 10.-i dátumot, mert a párommal mindketten decemberiek vagyunk, és főleg a Karácsony varázslatos hangulata végett. Ha két ember szereti egymást, akkor nincs is szebb mint amikor a szeretet ünnepe közeledtével mondják ki a ,,boldogító igent“. Akkor amikor a levegőben szikrázik a szeretet, a világ fényárban úszik, az emberek kedvesebbek, boldogabbak, mosolyognak, érzik a szívükben ennek a gyönyörű ünnepnek a közeledtét – varázslatát és még sorolhatnám tovább.

Milyen élmény volt számotokra az esküvő?

Egy szóval: TÖKÉLETES. Pont olyan amilyennek megálmodtuk. Minden egyes pillanatát élveztük, az egész évet a készülődéstől kezdve egészen az utolsó percig. Amint arra gondoltam, hogy mikor lesz az esküvőnk, csak úgy jöttek az ötletek, hogy mennyi lehetőség rejlik benne. A díszítést az abrosztól kezdve egészen az utolsó részletig mi álmodtuk meg, mi szereztük be, készítettük el. Ezt az egyet nem bíztam senki másra, és végül csodálatos lett. Az érzés, amikor megláttuk a végeredményt, a sok befektetett energiát benne, az felbecsülhetetlen.


Kijelenthetem tehát hogy szó szerint a ,,MI ESKÜVÖNK“ VOLT!!!!!!

Ajánlom mindenkinek, hogy ne féljen az újdonságtól, akár egy Téli esküvőtől, mert sokkal több lehetőség rejlik benne, erre mi vagyunk az élő példa, hiszen a fogadom.com-nak megtetszett a képünk és felkértek bennünket az ebben a cikkben való közreműködésre. Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget. Megtisztelve érezzük magunkat.

 

Szolgáltatók:

Fotó: vdArtphoto International  http://www.vdartphoto.com/

Ruha: Mademoiselle Szalon (Győr) http://www.mademoiselleszalon.hu/

Haj: Puskás Eszter

Smink: Zsurzs Dömösi Zsuzsanna http://www.smink-gyor.hu/

Köröm: Horváth Andrea

Gyűrűkhttp://www.svadobneobrucky.com/ 

Átöltöző ruha + Öltöny méretre készítve + koszorúslány ruhák: Tánczos Anita

http://tanczos.webnode.hu/

Helyszín: Hotel Therma 4* http://www.therma.sk/hu/

Zene: Csavargók zenekar

Vőfély: Zalka Lóránt

Tánc: Molnár Enikő http://www.gyortanc.hu/

Dekoráció: Kozmér Renáta (menyasszony)

Virág: Tóth Mónika

Meghívókhttp://www.szuper-meghivok.hu/

Torta: Magdi Stricho Beluc

Sütemény: Mónika Krajco

Köszönő ajándékhttps://m.facebook.com/ViaNaturaSzappan/

MÉG TÖBB VALÓDI TÉLI ESKÜVŐ
Esküvő karácsony havában – Betti és Ricsi
Németh Zsófia
Németh Zsófia

ALAPÍTÓ, SZERKESZTŐ

PSZICHOLÓGUS, KÖNYVMÁNIÁS, CSOKIEVŐ SZÖVEGBUBUS